Nike

Nike är bland de starkaste varumärkena i hela världen. De har de varit enda sedan de under 80talet kom på idén med att ha Gel-stöd i deras löparskor till idag var de motargumenterar sig själv och nu har valt att erbjuda naturlig löpning i många av deras löparskor och försöker att hålla sig före märken som Inov8 och Salomon. Deras lätta löparskor är verkligt populära.  Dock visar Nike år efter år att de är många löpares favorit märke. 

De mest populära Nike löparsko-modellerna

 

  • Nike Free 2.0 / Nike Free 3.0 / Nike Free 4.0 / Nike Free 5.0 / Nike Free 6.0
  • Nike Lunarglide
  • Nike Zoom Structure
  • Nike Zoom Vomero
  • Nike Zoom Pegasus
  • Nike Zoom Elite
Nike

Nike löparskor på erbjudande/utförsäljning

Om du söker ett par Nike löparskor på erbjudande skall du kolla i svenska webbutiker eller utländska löparbutiker här på sidan. Vi har listat några av de löparskobutiker som säljer löparskor till bäst pris och som erbjuder en ok service. Många butiker kör även olika kampanjer på löparkläder och träningsskor.

Är du däremot på utkik efter löparskor som är på utförsäljning från Nike skall du vara mer uppmärksam. Det kommer vanligtvis ut nya Nike modeller ibörjan av året och i augusti. Vid dessa tidpunkter skall du hålla utkik efter olika erbjudanden - det finns pengar att spara. Och du kan hitta Nike produkter med en rabatt på upp till 60% på kläder och 40% på skor. Det är dumt att betala för mycket. 

Nike löparskor för damer och herrar

Sedan tidens begynnelse har det alltid vart skillnad på löparskor för herrar och löparskor för damer. Skillnaden ligger oftast i att kvinnors löparskor ofta är lite smalare en männens. Det är inget som gäller endast för Nike utan även de andra tillverkarna som Asics osv erbjuder könsspecifika produkter. 

Även vikten skiljer, det är i och för sig själv nästan självklart. Dess mindre Nike träningssko du har dess mindre väger den. 

Nike – kvalitet, beskyllningar och trändsättare

Nike löparkläder och Nike llöparskor tillverkas av högsta kvalitet. De har vart kritiserade för att uttnyttja bararbetskraft i asien. Det är dock något som har ordnat upp sig under de senaste åren. Samtliga produktsserier som Nike Sverige har lanserat så har vart riktiga succéer. Nike Free är exempelvis en sko som tog Sverige med storm. Denna löparsko har även Asics och Adidas försökt efterlikna, men är inget de har lyckats med till 100%. Nike är en trendsättare och de kommer de vara många år ännu. 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)